Client Testimonials

 

Een shoot met Visuals by Sharon is de beste investering voor je bedrijf. Niet alleen is Sharon zo goed in wat ze doet maar ze denkt actief met je mee en zorgt ervoor dat jij alleen maar aanwezig hoeft te zijn.

Voor mijn bedrijf heeft ze een concept bedacht, locatie gevonden, en uiteraard de mooiste beelden geschoten. Behalve content kan je ook rekenen op heel veel lachen en een personal assistant bij het omkleden of gekke dingen doen voor de shoot zoals in -4 op het strand foto’s maken.

Mocht je nu nog twijfelen dan zou ik zeggen just try it out and see for yourself! Sharon makes magic!”

— SABRINA JAMMY, MAUJHA

“Wauw! Willem en ik hebben Sharon gevraagd of zij de trouwfoto's op onze bruiloft wilde maken. Gelijk al bij de binnenkomst van Sharon heerste er een hele ontspannen en fijne sfeer en konden wij gewoon onze eigen gang blijven gaan. Ondertussen heeft zij hier en daar foto's gemaakt zodat elk speciale moment van deze dag vastgelegd werd. 

Wij hebben een hele leuke tijd gehad tijdens het maken van de foto's. Als we zelf even niet wisten hoe we moesten staan of wat we moesten doen, werden er ideeën geopperd welke we eventueel uit zouden kunnen proberen. Je voelde de vrijheid om te zijn wie je bent en als ze zag dat er even een beetje hulp nodig was, dan gaf ze die. Sharon was overal om de leukste momenten vast te leggen zonder dat je het in de gaten had. 

Sharon, Nog steeds ontzettend bedankt voor de super mooie foto's en voor de fijne ervaring.Je bent een heerlijk persoon om erbij te hebben. Rustig, positief, behulpzaam, meedenkend, enthousiast, flexibel en gezellig!”

— RENSKE & WILLEM

''Altijd ontzettend tevreden met de prachtige foto's van Sharon. Meerdere prachtige professionele fashion shoots met haar gedaan. Ook is ze altijd flexibel in haar planning en kan adhoc schakelen, dat is voor ons altijd erg fijn!''

— MIRTE, COME GET FASHION 

“Ik ben fan van Sharon. Niet alleen vanwege de geweldige foto’s die ze maakt, maar ook omdat ze zo fijn met me meedenkt over het concept van de shoot, de styling en ze weet precies wat ik nodig heb! Het is een feestje om met haar samen te werken!”

— VEERLE, LE VEER JEWELRY

''Gefotografeerd worden door Sharon was voor ons een hele goede ervaring. De dag van de bruiloft kan wat stressvol zijn, maar één ding waar wij ons geen zorgen over hoefde te maken waren de foto's. Allereerst wisten we al snel dat de foto's leuk zouden worden. Er werden namelijk veel ideeën voorgesteld die goed bij ons pasten. Ten tweede voelden wij ons gelijk op ons gemak; Sharon was erg gezellig en vriendelijk en kon ons op natuurlijke wijze en met een ongedwongen sfeer directies geven bij de fotoshoot. Zowel de geposeerde als niet geposeerde foto's zijn erg mooi geworden en wij zijn er heel erg blij mee!''

- DANIELA & KUBILAY 

“De samenwerking met Sharon was heel gezellig en fijn. Ze heeft veel talent en werkt enorm professioneel. Ze neemt veel intitiatief qua locatie en styling. Het was een hele gezellig dag geworden!”

— LISANNE

  

  

Leave a review ♥

Using Format